Erätaitojen opiskelua Ilkka Seikun luona Sastamalassa Yöpymislaavukin tehtiin Julia puukottaa suoraan sydämeen Ilkan kaataman valkohäntäpeuran lihat suikaloitiin ja työnneltiin teräviin tikkuihin Tikut laitettiin kahden riu'un väliin Lihariu'ut laitettiin savustustiipiin yläosiin Tiipiissä poltettiin savua tuottavia lehdeksiä monta tuntia Julia the smoke-master Mutsi sanoi aikanaan että nälkäinen syö vaikka pieniä kiviä... entäs hirvensarvijäkäläpuuroa? Hirvensarvijäkälistä poistetaan ensin punertavat osat ja loppuja liotetaan tuhkalipeässä (soodakin kelpaa). Liotus 1-5 vuorokautta, sitten huuhdonta ja kuivatus. www.yrttitarha.fi/tietopankki/konstit/hataravi.htm Voi tietty kysyä "maistuisko sullekin?" Luppokiisseliä... yääkh Miika paistaa valkohäntäkauriin lihoja Jäniksen ripustaminen puuhun onnistuu tällaisella ansalla Lihaa...
0 Comments
Leave a Reply. |
Kirjoittaja Timo RepoKetunretket Oy:n blogi, jossa kerrotaan seikkailuistamme ja tuotteistamme. Kategoriat |